Nu har det gått ett år sedan sist och det är dags för den årliga Alliansgolfen på Koberg GK, fredagen den 26 augusti.
Precis som förra året så kommer invandrarkvinnor från den ideella föreningen "Mötesplats Kvinnor" i Trollhättan att förse golfarna med god mat från världens olika hörn. Koberg Vilt förser i sin tur kvinnorna med viltkött!
Kvinnor från föreningen var på besök i Gårdsbutiken på Koberg Vilt för att skapa en känsla för viltets ursprung. De fick med sig både Älgfärs och Hjortfärs att inlemma i sina egna komponerade rätter.
Världen möter Koberg Vilt och vice versa, kvinnornas vilja och förståelse för den lokala produktionen gör det hela om än mer fantastiskt. Oavsett i vilket land vi har vårt ursprung, var vi alla överens om att det viktigaste av allt är att värna om djuren med respekt, både före och efter jakt, hela vägen fram till vårt matbord. Att äta vilt är inte alls något konstigt för dessa kvinnor, där man jagar det vilt som finns att tillgå i respektive länder. Det verkar nästan ibland som om vilt anses mer "exotiskt" i vårt eget samhälle. På fredag serveras det vilt i olika former från Somalia/Eritrea, Arabvärlden och Afghanistan/Iran.

Koberg Vilt önskar kvinnorna Lycka Till och önskar golfarna på Koberg GK, Bon Appètit!

Vi vill också påminna om att Gårdsbutiken numera är öppen på fredagar, 15.00 -18.00,
samt lördagar som vanligt 10.00 - 14.00.

Vi hälsar alla våra glada och goa kunder välkomna in så får ni också smaka på vår goda Koberg Bräck som vi steker för provsmak nu i helgen!

VÄLKOMNA!