Tidningen Buffé http://www.ica.se/buffe/artikel/vastra-sverige/ Koberg Vilt rekommenderas i tidningen Buffé. Passa på innan vi tar lite semester. I Koberg Vilts gårdsbutik säljs förädlade produkter från frigående vilt. Här hittar man bland annat hjortkorvar med spännande kryddningar, vildsvinskorv och lufttorkad älgsalami. Medeltidsdagar Koberg Vilt kommer också att finnas på Medeltidsdagarna i Gräfsnäs slottsruin utanför Sollebrunn, fredag 12.00 …
Fortsätt läsa ”Koberg Vilt i tidningen Buffé”
Läs merTorsdagen före Midsommarafton har vi extraöppet i Gårdsbutiken från 16.00 – 18.00 Välkomna att inhandla salami (hjort eller vildsvin) till Midsommarbuffèn eller våra färskkorvar till grillen. Vi har också detaljstyckat från både hjort, vildsvin och älg. Midsommardagen har vi stängt! Vi på Koberg Vilt önskar er alla en riktigt GLAD MIDSOMMAR Lördagen den 27 juni …
Fortsätt läsa ”Torsdag 18 juni extraöppet i butiken”
Läs mer6 juni – Nationaldagen – Svenska flaggans dag – Gustav Vasadagen. Nationaldags firandet är fortfarande ungt i Sverige och vi har inte så många traditioner förknippade med den här dagen. Det är dags att vi skapar traditioner kring firande!. Om vädret är på vår sida så är det läge för grillning och varför inte grilla våra …
Fortsätt läsa ”Bli vild på Nationaldagen – fira med vilt!”
Läs merVår Viltkasse Innehåller dovhjort, vildsvin och älg, packat i vår fina kylväska! Allt från filé, färs, innanlår, rostbiff, korv m.m. Fem kilo färdigpackat viltkött för 1750 kr! Passa på nu att ladda frysen med allt som behövs för goda söndagsstekar och perfekta grillkvällar! Gårdsbutiken öppet lördagar 10.00 – 14.00 Välkomna!
Läs mer”Hans borst var av guld, smidda av dvärgar i underjorden. Där han skred fram lyste hans gyllene skinn så starkt att natt blev till dag.” Gyllenborst var gudinnan Frejas Vildsvinsgalt i den nordiska mytologin om Vanerna. Det började för länge sedan i en svunnen men fortfarande ärad tidsepok. Varaha, inom Hindusimen en inkarnation av Vishnu räddade …
Fortsätt läsa ”Gyllenborst och Varaha – vildvin med gudaboningar som proveniens”
Läs mer