Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the acf domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/kobergvilt.se/www/wp-includes/functions.php on line 6121

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the fl-builder domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/kobergvilt.se/www/wp-includes/functions.php on line 6121

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the eventorganiser domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/kobergvilt.se/www/wp-includes/functions.php on line 6121
Julskinka på Vildsvin finns nu i vår butik – Koberg Vilt

Julskinka på Vildsvin finns nu i vår butik

Snart nalkas Julen och det är dags att planera årets julmat! Varför inte byta ut den traditionella julskinkan mot en klimatsmart och miljövänlig julskinka?

Koberg Vilt har alternativet, en RIMMAD JULSKINKA AV VILDSVIN

Vår rimmade vildsvinsskinka tillagas alternativt i ung eller kokas i kastrull!

 

Tillagningstips!

Skölj skinkan väl och lägg ner i en kastrull och täck knappt med vatten. Lägg ner lagerblad, enbär, kryddpeppar och lök och låt skinka sjuda till rätt temperatur.

Sätt i en termometer!

Innertemperaturen bör vara 70-72 grader som genomstekt!

Alternativ kan skinkan tillagas i ugn i lite lägre ugnstemperatur med folie (ca 95 grader) eller utan folie i lite högre temperatur (125 grader)

Hur man än gör så får man en supergod julskinka och en nyttig sådan!

Grilljera sedan skinkan efter smak! traditionellt med ägg, senap, socker och ströbröd eller gör en honungsglaze och gör ett vackert mönster av nejlikor.

Allt efter tycke och smak!

Gårdsbutiken är öppen i morgon lördag 10.00 – 14.00. Vi har mycket gott i butiken att erbjuda för övrigt, som rökt hjortfilé, rökt bacon, vildsvinsalami och hjort och vildsvinsfilé m.m.

VÄLKOMNA!

Vi bjuder på kaffe och pepparkakor