Augusti17 086

Koberg Vilt har haft besök av den ideella föreningen ”Mötesplats för kvinnor” vars främsta syfte är att stärka kvinnor och främja deras intressen. Samtidigt läggs fokus på att öka deras kunskap om hälsa, samt lära kvinnorna om både skyldigheter och rättigheter i samhället. Det handlar om invandrarkvinnor från stadsdelen Kronogården i Trollhättan. Olika aktiviteter anordnas för kvinnorna för att knyta nya kontakter och den här dagen ingick i integrationsprojektet ett besök på Koberg Vilt.

På fredag den 22 augusti går Alliansgolfen på Koberg GK där olika nationaliteter lagar vilt på sitt lands vis. Ett integrationsprojekt i positiv anda med golf och mat på ett annorlunda vis. Kvinnorna besökte Koberg Vilt för att skapa en känsla för viltets ursprung och samtidigt få kunskap om det viltkött de skall tillaga och sedan bjuda på under Alliansgolfen.

Besöket gav några mycket intressanta timmar då kvinnorna berättade om sitt ursprung, sin syn på matlagning och alla diskussioner vi sedan hade om hjortar, vildsvin och matlagning. Vi ser nu fram emot den goda mat som kvinnorna kommer att bjuda på under Alliansgolfen.

Besök Koberg Golfbana för Alliansgolfen och få ett smakprov på Koberg Vilt tillagat av nysvenska kvinnor med ursprung från en annan del av världen!

Koberg Vilt stolt samarbetspartner till Alliansloppet