Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the acf domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/kobergvilt.se/www/wp-includes/functions.php on line 6121

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the fl-builder domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/kobergvilt.se/www/wp-includes/functions.php on line 6121

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the eventorganiser domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/kobergvilt.se/www/wp-includes/functions.php on line 6121
Ny gårdsbutik vid Gåsevadholms slott – Koberg Vilt

Ny gårdsbutik vid Gåsevadholms slott

Nu kör vi igång igen efter ett litet sommaruppehåll och hälsar alla Välkomna tillbaka till KOBERG VILT!

Först vill vi meddela att gårdsbutiken på Koberg numera endast är öppen på fredagar 13-18

Sedan i maj har vi en ny gårdsbutik vid Gåsevadholms slott (mellan Fjärås och Kungsbacka) i det gamla röda spannmålsmagasinet. I butiken på Gåsevadholm som är öppen på lördagar, finns ungefär samma sortiment som på Koberg. Detaljstyckat fryst viltkött av dovhjort och vildsvin samt våra goda salami och korvar.  Vill också passa på att nämna vår rökta mycket utsökta vildand, som är jagad i våtmarken just på Gåsevadholm. Rökt vildand passar utmärkt som salladstillbehör t.ex., lite ruccola, riven parmesan, tunt skivad vildand och en kräm av pepparrot och creme fraiche, supergott!