Nu är det dags för höstens Matfest/Matvandring i Väst. Koberg Vilt har öppet lördag och söndag, 10.00 - 16.00. Vi har givetvis också öppet på fredag som vanligt, 15.00 -18.00.

Matfestens syfte är att lyfta fram lokal produktion och ge kunden en chans att komma ut på landsbygden och utforska det utbud som finns.

Koberg Vilt jagar frilevande vilt på Kobergs egendom, vilt som lever på det som skogen har att erbjuda. Så naturligt som det kan bli, så vill vi att alla skall känna när ni kliver in i vår Viltbutik.

Besök oss under Matfesten och tveka inte att ställa de frågor ni undrar över. Vi har hela historien, från djurens levnad i skogen, själva jakten, slakten och vägen till vår Gårdsbutik. Ett länkat led där djuren behandlas med respekt genom hela kedjan, från skogen till vårt matbord.

Ni kommer att få smaka på våra goda salami och för den som vill kommer det också att finnas smörgåsar att köpa med våra nya goda Viltbullar, med en hög kötthalt där vi mixat vildsvin och dovhjort!

Vi erbjuder också 20% rabatt på allt vildsvinskött (gäller också fredag) under Matfesten. Passa på att ladda upp er frys med mycket vildsvinskött. Är ni osäkra på hur ni skall tillaga köttet? Recept finns i butiken.

Vi kommer också att ha ett erbjudande på en GULDPÅSE med god korv och salami.

VÄLKOMNA TILL KOBERG VILT och årets stora MATFEST!