Meny
"Vi levererar välsmakande produkter av frilevande vilt. Ingredienserna till de förädlade produkterna är omsorgsfullt utvalda och råvarorna förädlade enligt gammal tradition."
- Maria Silfverschiöld, Grundare Koberg Vilt

Koberg Vilt har numera öppet också på fredagar!

11 augusti, 2016

Koberg Vilt har numera utökade öppettider! Fr.o.m. 12 augusti: Fredagar 15.00 - 18.00 Lördagar 10.00 - 14.00 Vi hoppas att detta skall medföra att fler har möjlighet att besöka oss, på hemväg från arbetet, eller på väg till stugan, eller för dem som bara är på genomresa. I butiken finns salami och korv av alla […]

Läs mer

Lördag den 6 AUGUSTI

5 augusti, 2016

Nu är det dags att öppna Gårdsbutiken igen! Välkomna till en välfylld Butik med goda salamis och detaljstyckat kött av både hjort och vildsvin. Prova vår nya VILTPINNE, en ölkorv med sting av chili och vitlök. Vi bjuder på kaffe VÄLKOMNA

Läs mer

GÖTEBORG GAME FAIR 14 - 15 MAJ

12 maj, 2016

KOBERG VILT kommer att vara en av utställarna på den här stora jaktmässan på Tjolöholms slott och i vår monter kan ni handla våra goda korvar och salami utav hjort, vildsvin eller älg. Smakprov finns givetvis! Vi har också med oss våra exklusiva gravade och lättrökta Hjortstekar, färdiga att skiva upp till en god potatisgratäng […]

Läs mer

Påfyllning i lagren

20 januari, 2016

Nu har vi fyllt upp lagren i butiken med både detaljstyckat kött av hjort, vildsvin och älg efter en lyckad vinterjakt. Från rökeriet har vi också fått in vår Hjortkorv med Bourgognevin och den efterlängtade Hjortsalamin med enbär. Besök oss redan nu i helgen! Naturligtvis har vi också vår nya Koberg Bräck, bara att steka […]

Läs mer

Julskinka på Vildsvin finns nu i vår butik

4 december, 2015

Snart nalkas Julen och det är dags att planera årets julmat! Varför inte byta ut den traditionella julskinkan mot en klimatsmart och miljövänlig julskinka? Koberg Vilt har alternativet, en RIMMAD JULSKINKA AV VILDSVIN Vår rimmade vildsvinsskinka tillagas alternativt i ung eller kokas i kastrull!   Tillagningstips! Skölj skinkan väl och lägg ner i en kastrull och täck […]

Läs mer

Text och bilder © Koberg Vilt. Postadress: Koberg Vilt, Koberg Förvaltning AB, Kobergs Godskontor, 441 72 Sollebrunn Telefon: 0722 - 48 45 10. Mail: kobergvilt@koberg.se